Mahsulot texnologiyasi va umumiy ovqatlanishni tashkil etish

Dengiz bo'yidagi davlat agrar-texnologik universiteti
Подать документы
0
Shartnoma asosida joylar
0
Byudjet asosida joylar
59 700
Yillik ta'lim narxi

Dastur haqida

Restoran biznesi uchun mutaxassislar tayyorlash. Talabalar ovqat tayyorlash texnologiyalari, yangi mahsulotlarni ishlab chiqish, oziq-ovqat korxonalarining ishini boshqarish va tashkil etish, xizmat ko'rsatish va mahsulot sifatini o'rganadilar

Sizga nimani o'rgatishadi

  • Разрабатывать новые блюда и рецептуры
  • Составлять технологические карты и меню
  • Контролировать качество сырья, полуфабрикатов и готовой продукции
  • Организовывать работу производства (цехов) и обслуживания в ресторанах, кафе, столовых
  • Внедрять и сопровождать системы безопасности питания (ХАССП)
  • Рассчитывать себестоимость продукции и формировать цены
  • Планировать работу персонала и управлять им

Bitiruvchilar kim bo'lib ishlaydi?

Texnolog, oshpaz-sher, su-sher, restoran boshqaruvchisi, xaridlar menejeri

Kirish sinovlari

Imtihon 1 i 1

Sinov

Boshqa tayyorgarlik dasturlarimiz

Salom!Suhbatlashamizmi?Savollar ber!Har qanday savolga javob beraman!Savollaringiz bormi?So'ra!Savollar qoldimi?Yordam berishga tayyorman!Yordam berishdan xursand bo'laman!Menga bosing!